co sądzicie o wpływach oddzielnych kolorów w magicu na problem rasizmu na świecie?
czy wrotka (jak kto woli Wrath of God) będize jeszcze kiedyś przedrukowana i grywalna w standardzie?
jakie macie hobby poza medżikiem?
nie wstydźcie się odpisywać czegoś w stylu "nie rozumiem 3 pytania" albo "ja do czarnego nic nie mam ale..." czy też "jesteś kalafiorem?"
czarnuchy zawsze miały przejebane, w mejdżiku też - (biały ma odpowiedzi na czarne pernamenty, a co czarny ma zrobić z kółkiem protekcji przed czarnym?)
to że wrotka nie została przedrukowana to spisek masonów, którzy sygnalizują w ten sposób, że nie należy obawiać się gniewu bożego, co jest nieprawdą! Szatan nie śpi...
odpowiedź na to czy wrotkę przedrukują jest równie nieprzewidywalna jak to jaką operację plastyczną wykona teraz Krzysztof Ibisz
nie mamy hobby poza mejdżikiem, mejdżik jest dla nas całym życiem... many! many! nie mam many na spell 'następny oddech'! zaraz zginę! Aaa.a...
wloczykij napisał:
to że wrotka nie została przedrukowana to spisek masonów, którzy sygnalizują w ten sposób, że nie należy obawiać się gniewu bożego,
A tylko dnia sądu: "Day of Judgment".
ah cięta riposta widzę.
imo to może być mimow szystko spisek masownów ale polegający na namówienie głów większych państw poprzez kryzys ze należy zainwestować w twardszą walutę np wrotki po czym wydrukowali DoJ samemu pozbywszy się uprzednio wszystkich wrotek!
I tak powstał czokapik...