co s±dzicie o wpływach oddzielnych kolorów w magicu na problem rasizmu na ¶wiecie?
czy wrotka (jak kto woli Wrath of God) będize jeszcze kiedy¶ przedrukowana i grywalna w standardzie?
jakie macie hobby poza medżikiem?
nie wstydĽcie się odpisywać czego¶ w stylu "nie rozumiem 3 pytania" albo "ja do czarnego nic nie mam ale..." czy też "jeste¶ kalafiorem?"
czarnuchy zawsze miały przejebane, w mejdżiku też - (biały ma odpowiedzi na czarne pernamenty, a co czarny ma zrobić z kółkiem protekcji przed czarnym?)
to że wrotka nie została przedrukowana to spisek masonów, którzy sygnalizuj± w ten sposób, że nie należy obawiać się gniewu bożego, co jest nieprawd±! Szatan nie ¶pi...
odpowiedĽ na to czy wrotkę przedrukuj± jest równie nieprzewidywalna jak to jak± operację plastyczn± wykona teraz Krzysztof Ibisz
nie mamy hobby poza mejdżikiem, mejdżik jest dla nas całym życiem... many! many! nie mam many na spell 'następny oddech'! zaraz zginę! Aaa.a...
wloczykij napisał:
to że wrotka nie została przedrukowana to spisek masonów, którzy sygnalizuj± w ten sposób, że nie należy obawiać się gniewu bożego,
A tylko dnia s±du: "Day of Judgment".
ah cięta riposta widzę.
imo to może być mimow szystko spisek masownów ale polegaj±cy na namówienie głów większych państw poprzez kryzys ze należy zainwestować w twardsz± walutę np wrotki po czym wydrukowali DoJ samemu pozbywszy się uprzednio wszystkich wrotek!
I tak powstał czokapik...